Χαριστε μας

 Xarizw colorful

 

Χαρίζω σημαίνει δωρίζω, και είναι ένα ρήμα που ενώ ορίζει μια πράξη, την πράξη του δίνω κάτι χωρίς αντάλλαγμα, στην πραγματικότητα εμπεριέχει τόσο όμορφα συναισθήματα και μπορεί εύκολα να προσδιορίσει την ποιότητα του ανθρώπου που χαρίζει.
Πρακτικά δείχνει την μετάβαση ενός αντικειμένου από έναν άνθρωπο σε έναν άλλον, όμως με μια δεύτερη ματιά, χωρίς κόπο διακρίνεται, η έννοια στην ανάγκη του άλλου, η συμπαράσταση και η στήριξη του συνάνθρωπου, και αδιαπραγμάτευτα η διάθεση να μοιραστεί χαρά και γεννηθεί ελπίδα!
Και όλα αυτά μπορούν να συμβούν απλά μεγαλώνοντας τον κύκλο ζωής ενός αντικειμένου.Γιατί υπάρχουν πολλές φορές που ένα αντικείμενο στα δικά μας μάτια να έχει χάσει την λάμψη του, όμως το ίδιο αντικείμενο να μπορεί να γεμίσει λάμψη τα μάτια ενός παιδιού που το χρειάζεται. 

Αν λοιπόν έχετε και εσείς παιχνίδια και ρούχα για παιδιά από 3 έως 16 που θα επιθυμούσατε να τα χαρίσετε και να γεμίσετε με λάμψη πολλά ματάκια παιδιών που τα χρειάζονται, δεν έχετε πάρα να τα ξεκαθαρίσετε, να τα φροντίσετε, καθαρίζοντάς τα με όλη σας την αγάπη, και να μας καλέσετε στο.