Οργανισμός

organismos photo

Είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα ενός παιδιού και μιας οικογένειας, το δικαίωμα της αξιοπρεπoούς διαβίωσης.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σύμφυτα με την ανθρώπινη ύπαρξη. Τα έχουν όλοι οι άνθρωποι απλώς γιατί είναι άνθρωποι, γιατί υπάρχουν.

Ιστορικά στις σημαντικότερες διακηρύξεις  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως «Η Διακήρυξη της Αμερικάνικης ανεξαρτησίας» το 1776, «Η Διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη» στα πλαίσια της Γαλλικής Επανάστασης του 1789 καθώς και «η Οικουμενική Διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου» που ψηφίστηκε από το νεοσύστατο το 1948 ΟΗΕ, πρωταρχικής σημασίας αγαθό είναι το δικαίωμα της διαβίωσης!!!

Δυστυχώς στη χώρα μας περισσότερα από 597.000 παιδιά και οι οικογένειες τους αδυνατούν να έχουν πια ακόμα και αυτό το δικαίωμα και ζουν κάτω από τα όριο της φτώχειας έχοντας πια ουσιαστικά ανάγκη υποστήριξης ακόμα και για το φαγητό τους.

Με γνώμονα την ανάγκη αυτή που καθημερινά γιγαντώνεται, και αναζητώντας τους τρόπους που μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα ως αναφορά την δομή των οικογενειών αυτών και την ενδο-οικογενειακή τους επικοινωνία.

Δεν είναι  μόνο αυτό που αντικειμενικά τους συμβαίνει, είναι και πως βιώνεται αυτό που τους συμβαίνει.

Αυτό ήταν το έναυσμα που μας ώθησε σε μία διαφορετική προσέγγιση της υποστήριξης που θέλαμε να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους  που καθημερινά παλεύουν.

Έτσι στόχος του φιλανθρωπικού οργανισμού Αγάπη παιδιών -Lovekids είναι να στηρίζει παιδιά, ηλικίας 3 έως 16 ετών, που οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους παρέχουν τα απαραίτητα και με περίσσια αγάπη προσφέρει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και συμβουλευτική υποστήριξηχρωματίζοντας τη ζωή τους ξανά!

Ήρθαμε για να μείνουμε και να βοηθήσουμε!