Βοηθήστε

hands-105455_640
Με γνώμονα πως η δύναμη της συνέργειας και της σύμπραξης, αποτελεί την καλύτερη αντιμετώπιση αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο κανένα παιδί δεν θα είναι πια μόνο του γιατί μαζί με σας, θα αποτελέσουμε το κομμάτι του παζλ που λείπει για να πάρει χρώμα η ζωή τους ξανά!
Τολμήστε να δώσετε χρώμα και να στηρίζεστε την προσπάθειά μας.
Οι τρόποι που μπορείτε να συμβάλετε για τα παιδιά και τις οικογένειές τους είναι να γίνετε ανάδοχοι ενός παιδιού, να ενισχύσετε τα προγράμματα μας, να γίνετε μέλη μας, να μας χαρίσετε πράγματα ή να υποστηρίξετε τα προϊόντα μας.

Πρόγραμμα “Κουτιά Συλλογής Χρημάτων”

Μια πολύ όμορφη συνεργασία, μέσα από μια γενναιόδωρη από καρδιάς προσφορά έδωσε ζωή στο πρόγραμμα “Κουτιά Συλλογής Χρημάτων” του οργανισμού.

Συνεχίζοντας την μέχρι τώρα φιλανθρωπική του δράση ,ο Όμιλος Λαδόκολλα γίνεται βασικός χορηγός των κουτιών συλλογής χρημάτων του οργανισμού και επιπλέον πρώτος κάνει όλα τα μαγαζιά Λαδόκολλα και το Bowling Center Πειραιά σημεία προσφοράς και υποστήριξης. Τα κουτιά μας βρίσκετε σε Περιστέρι, Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Δάφνη, Καισαριανή και φυσικά στο Bowling Center Πειραιά.

Με χαρά τα κουτιά μας φιλοξενούνται και σε όλα τα καταστήματα οπτικών Occhio Papavasileiou στην Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα και Καλλιθέα.

Σημείο προσφοράς είναι και η εταιρεία Neoprint που είναι βασικός υποστηρικτής των τυπογραφικών μας αναγκών στην Λ. Αμφιθέας!

Το δικό του χώρο βρήκε το κουτί μας στο Louisa pastry boutique στην Κηφισιά!

Τα καταστήματα “Εν Κέδρω” δημιουργούν τα δικά τους σημεία υποστήριξης σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη!

Το ξενοδοχείο Emmantina στην Γλυφάδα έγινε μέρος της αλυσίδας και σημείο προσφοράς!