Διοικητικό

Dioikitiko corkboard!

Σε αυτή την ομάδα που κάθε μέρα μεγαλώνει και αποτελείται από εθελοντές, χορηγούς υποστηρικτές, συμπαραστάτες, ιδρυτές και εμπνευστές, κάποιοι έπρεπε να αναλάβουν και να ηγηθούν και έτσι το πρώτο διοικητικό του φιλανθρωπικού οργανισμού  Αγάπη Παιδιών-Lovekids απαρτίζουν:


 Πρόεδρος: ΛαούδLaoudis Dimitriosης Δημήτριος,

Ο Δημήτρης Λαούδης εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής στην Εταιρεία SL SA τουριστικών επιχειρήσεων και δημοσίων σχέσεων από το 2005. Ασχολείται με τη διοίκηση επιχειρήσεων από το 1999 και έχει μεγάλη εμπειρία στο Marketing.Υπήρξε στέλεχος των υπηρεσιών τύπου της οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Aθήνα 2004 και έχει εργασθεί ως υπεύθυνος Μάρκετινγκ σε εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο Λονδίνο. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών, δύο μεταπτυχιακών, Master of Science στο Marketing από το πανεπιστήμιο του Leicester Master of Science στο Construction Economics and Management από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το UCL.

Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στα πεδία του Μάρκετινγκ των κατασκευών του real Estate και Διοίκησης Επιχειρήσεων και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Η ενασχόληση του με την υψηλή τεχνολογία, είναι ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα του και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις τηλεπικοινωνίες.


Skolarikos George   Αντιπρόεδρος: Σκολαρίκος Γεώργιος,

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1979. Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια “Κωστέα -Γείτονα” και “Πλατων” όπου και αποφοίτησε το 1996. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πεζικό Σώμα, συνέχισε τις σπουδές του πάνω στον τομέα της  Διοίκησης Επιχειρήσεων και marketing αποφοιτώντας το 2002 από το Plymouth State University of London, όπου και απέκτησε τον τίτλο του “Bachelor Of Business Administration” του οποίου έκανε μεταπτυχιακή ειδίκευση στα Ναυτιλιακα-Shipping στο BCA Colleg Athens μεχρι τα τέλη του 2003.

Ανθρωπος Της μουσικής και των αθλημάτων, επι 3 συνεχή έτη στην Εθνική Ελλαδος στις πολεμικές τεχνες, καθώς και πολυνίκης ιστιοπλόος στην ανοικτή θάλασσα.
Σημερα, ιδιοκτήτης της Εταιρείας Skolarikos Maritime Bureau και Εκδότης του Ναυτιλιακού Οδηγού, συνεχίζει επιτυχώς την παράδοση του ονόματος και της επιχείρησης στη ναυτιλία απο το 1957, αναπτύσσοντας την σε όλες της τις μορφές, όπως άλλωστε και αρμόζει στους επιτυχημένους!


Staikou Vasiliki Ioanna Γραμματέας : Στάικου Βασιλική Ιωάννα,                                    

Δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (LLM)  από το πανεπιστήμιο HULL του Ηνωμένου Βασιλείου στο εργατικό Δίκαιο. Μετεκπαίδευση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Γενική Διεύθυνση V (εργασιακές σχέσεις). Τέως ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Τέως επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Σχολής Διεύθυνσης & Οικονομίας ΤΕΙ Χαλκίδος, με ανάθεση Διδακτικού έργου στα μαθήματα Εργατικό Δίκαιο & Στοιχεία Ευρωπαϊκού Δικαίου. Έμμισθος δικηγόρος της «ΑΕΕΓΑ Η ΕΘΝΙΚΗ» από το 1997 μέχρι σήμερα. Έχει αρθρογραφήσει σε νομικά περιοδικά σε θέματα εργατικού δικαίου και έχει δημοσιεύσει σχετικές  μονογραφίες.

Τομείς ενασχόλησης  Εργατικό Δίκαιο, Ασφαλιστικό Δίκαιο.

  και τα μέλη                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Grigoriadis Anastasios Γρηγοριάδης Αναστάσιος,                                                           

Ο Αναστάσιος Γρηγοριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Έχει πάρει το πρώτο του πτυχίο από το ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Αθηνών ενώ είναι κάτοχος MBA in Information Systems Management (ESCEM France) και Msc on Data Communication Systems ( (Brunel University London). Εργάζεται από το 2002 στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της πληροφορικής. Εδώ και 6 χρόνια εργάζεται στη Δ/νση Συστημάτων Πληροφορικής  του ομίλου ALPHA BANK. Παντρεύτηκε το 2010. Τα τελευταία 12 χρόνια είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού σωματείου Ε.Σ.Παι.Ρο.Σ. και πατέρας ενός αγοριού.


Papantoniou Vaggelis Παπαντωνίου Ευάγγελος,                                                      Γεννημένος στη Δάφνη . Πατέρας δύο παιδιών του Αλέξανδρου και της Αδαμαντίας, αλλά πάνω απ’ όλα πατέρας υποστηρικτής και εθελοντής του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Αγάπη Παιδιών-Lovekids. Με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα από το 1989 πάνω στις ψηφιακές εκτυπώσεις με σταθερή ανοδική πορεία και αξία.

        

Papavasiliou Paraskeuas Παπαβασιλείου Παρασκευάς,                                                
Γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1981. Αποφοίτησε ως αριστούχος από το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης. Το 2003 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα οργάνωσης και Διοίκησης. Μετά τη στρατιωτική του θητεία στο πολεμικό ναυτικό έδωσε κατατακτήριες και εισήχθη στη Νομική σχολή Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2013. Έχει χρηματίσει πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ν. Σμύρνης, αντιπρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Καλλιθέας , αντιπρόεδρος και συνιδρυτής του πανελλήνιου συλλόγου ερασιτεχνικού φοιτητικού θεάτρου, πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Ν. Σμύρνης, συντονιστής του κύκλου νέων επιχειρηματιών, διατηρεί αλυσίδα καταστημάτων οπτικών ειδών, η εταιρεία εισαγωγών του ομίλου του ανέρχεται στις πρώτες θέσεις της αγοράς της. Αλλά πάνω από όλα είναι πατέρας της μικρής Βαλέριας.


Tsistsilonis IoannisΤσιτσιλώνης Ιωάννης.

Γιάννης Τσιτσιλώνης είχε διατελέσει διευθυντής καταστήματος στον ΑΒ στη συνέχεια δημιούργησε την δική του εταιρεία καθαρισμού κτιριακών εγκαταστάσεων και φωτοβολταικών όπου διευθύνει την τελευταία δεκαετία.