Ποιοι είμαστε

Αρχικά, το όνειρο της προσφοράς μοιραζόμασταν 2 άνθρωποι, που σύντομα η νεράιδα της Αγάπης αποφάσισε να μας κάνει πολλούς!
Έτσι δημιουργήθηκε μια ομάδα ανθρώπων που αποφάσισε, να ανοίξει τα μάτια της και να κοιτάξει γύρω της, να δει το πρόβλημα που γέννησε η οικονομική κρίση στη χώρα μας και να απλώσει το χέρι στα παιδιά που μας χρειάζονται και στις οικογένειές τους.
Ο καθένας από εμάς ,που αποφάσισε να οραματιστεί μια οικογένεια και τόλμησε να την κάνει πραγματικότητα, θα μπορούσε να βρεθεί με τις σημερινές συνθήκες σε ένα αβέβαιο αύριο.
Με μια δέσμευση ψυχής και την πίστη, ότι η ανθρωπιά αποτελεί ακόμη κινητήρια δύναμη που δεν νικήθηκε και δεν στέρεψε από τις ψυχές των ανθρώπων, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά. Γιατί αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται τα δικά μας παιδιά, της δική μας πόλης, της δικής μας χώρας.
Σε όλα αυτά τα 2 ματιά, που δοκιμάζονται, με όλη μας την καρδιά θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να αποτελέσουμε το ”παζλάκι” που θα χρωματίσει η ζωή τους ξανά!!!


Με αυτό το όνειρο, έτσι πολύ απλά και ανθρώπινα, γεννήθηκε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αγάπη Παιδιών-Lovekids».

ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ


1470346_10202528406715869_1555608781_nΗ Αναστασία Γκούβα γεννήθηκε κ μεγάλωσε στον Δομοκό! Ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα, με έντονη την διάθεση της συμμετοχής αποτελεί για χρόνια μέλος της χορευτικής και της θεατρικής ομάδας καθώς και του αθλητικού συλλόγου πολεμικών τεχνών, όπου αποσπά για 2 χρονιές πανελλήνιες διακρίσεις.
Με 2 γονείς, επιχειρηματίες και με ενεργή συμμετοχή στα κοινά, τόσο η διετής θητεία της σαν γραμματέας του εκπολιτιστικού συλλόγου όσο και το Bachelor of Science in Business Administration emphasizing in Organizational Behavior στο  American College of Greece, αποτελούν φυσική επιλογή.
Η επαγγελματική σταδιοδρομία αρχίζει αμέσως μετά το πτυχίο της στην πολυεθνικής δραστηριότητας εταιρία American Process, για να συνεχίσει για χρόνια σαν τραπεζικό στέλεχος της Millenium, από που αποχωρεί για να μπει στην ομάδα marketing της Skolarikos Maritime Bureau.
Μια γνωριμία με τον Master Joseph Yu θα την οδηγήσει σε 2 πτυχία σε εναλλακτικές επιστήμες και την αναζήτηση μια εργασίας με διαφορετικό χαρακτήρα.
Η επαγγελματική εργασία σε φιλανθρωπικό οργανισμό τα επόμενα 3,5 χρόνια θα προσδιορίσει ξεκάθαρα την διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και στα παιδιά,και η ίδια διάθεση προσφοράς θα οδηγήσει στην δημιουργία του φιλανθρωπικού οργανισμού Αγάπη Παιδιών -Lovekids!

 

Maria aΗ Μαρία Κόλλια γεννήθηκε στην Αθήνα.  Μετά την αποφοίτησή της από το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης σπούδασε Επικοινωνία και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε με μεταπτυχιακές σπουδές  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε να εργάζεται πολύ νωρίς , πριν ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές της, όταν της προτάθηκε να αναλάβει τη διοικητική υποστήριξη του Πανεπιστήμιου και σε διάρκεια 3 χρόνων ανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης συντονισμού και υλοποίησης 3 μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Ακολούθως, για προσωπικούς  λόγους μετακόμισε στη Μυτιλήνη  όπου ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού σταθμού,  το πρωινό μαγκαζίνο τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε τοπική εφημερίδα.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα, εργάστηκε ως υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε θεατρικές επιχειρήσεις και  ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ σε πολυεθνική εταιρεία.
Η τελευταία της εργασιακή εμπειρία ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και επικοινωνίας διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού  αποτέλεσε την αφορμή να αναθεωρήσει  την εικόνα που είχε για τον ευρύτερο εργασιακό χώρο. “Το να δουλεύεις για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό είναι μία εμπειρία ζωής. Σε βοηθά να επανεκτιμήσεις τις δεδομένες αξίες της ζωής και να έρθεις σε επαφή με την ουσία κάθε ανθρώπου που δεν είναι άλλη από την προσφορά! Εργάζεσαι για τον άνθρωπο και όχι με γνώμονα την επίτευξη κέρδους. Αυτή άλλωστε είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός φιλανθρωπικού οργανισμού και μιας εταιρείας”.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

10818550_10152833243872978_928620314_n

H Μάρα Μαγνήσαλη γεννήθηκε στη Ν. Σμύρνη το 1981. Απόφοιτη του AKTO MIDDLESEX UNIVERSITY OF ART AND DESIGN με ειδικότητα στη Γραφιστική. Εδώ και 12 χρόνια εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία και συνεργάζεται με γνωστές τρόφιμες και μη τρόφιμες εταιρίες καθώς και με μεγάλα καταστήματα super market για σχεδιασμό διαφόρων υλικών τοποθέτησης (αφίσες, δείκτες ραφιού, banners, κουπόνια ξυστό, έντυπα, κάρτες, λαιμοδέτες, stands, λογοτύπα, κ.α.) ενώ παράλληλα σαν Freelancer για διάφορες επιχειρήσεις στην Αθήνα. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Αγάπη παιδιών – Lovekids αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για να συνεισφέρει με πολύ αγάπη και με το δικό της τρόπο, σε παιδιά που μας εχουν ανάγκη.
Έτσι έγινε εθελόντρια και μέλος της δημιουργικής ομάδας του λογοτύπου του οργανισμού, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιοόνειρο…αυτό της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

 


10814216_10152833243787978_2055718558_nΗ Αθανασία Σκαμπαρδώνη είναι κλινική ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου το 2007.Έχει εκπαιδευτεί έκτοτε σε σεμινάρια υπό την αιγίδα του Αιγινητείου νοσοκομείου. Συνέχισε τις σπουδές της, στο Cognitive Behavior Therapy(CBT),  στη  Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΠΙΨΥ) καθώς και στο Διετές Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο “Θεραπείες Συμπεριφοράς των Διαταραχών Άγχους”  που διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο (ΕΠΙΨΥ), την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, μέχρι το 2012 και συνέχισε κατόπιν ως συνεργάτιδα. Συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα σε πολλά τμήματα του  Αιγινητείου,  και το 2012 εκπαιδεύτηκε και συνεργάστηκε ως σύμβουλος στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, στην συμβουλευτική γραμμή  του Θάνου Ασκητή. Απ’το 2013 και μετά εργάστηκε ως ψυχολόγος στο Δήμο Πεντέλης, πραγματοποίησε σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου και παράλληλα διετέλεσε σύμβουλος-αξιολογήτρια σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Επιπρόσθετα, πραγματοποίησε εισήγηση στους φοιτητές ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου το 2010, διεξάγει παρουσιάσεις σε συνέδρια και αρθρογραφεί τα τελευταία χρόνια συστηματικά σε περιοδικά και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας αλλά και σε επιστημονικές ιστοσελίδες.